Fietsen


 Over Johns fietsenmakerij

Aangenaam kennis te maken. Ik ben John Rinkema en ik ben trotse eigenaar van Johns fietsenmakerij. Na jarenlang te hebben gewerkt als monteur in de techniek ben ik een aantal jaren geleden iets gaan doen dat ik écht leuk vind: fietsen maken. Allereerst bij een grote fietsenmaker in het hart van Utrecht. En in 2018 voor mezelf begonnen als fietsenmaker in Culemborg.   Ik werk vanuit de werkplaats aan mijn huis én per mei 2021 tevens aan de Staalweg 16A, een mooie werkplaats mét showroom. Ik repareer fietsen en hergebruik materiaal als dat kan, dat wat nodig is wordt vervangen. Vertrouw me je fiets toe, voor alle kleine, eenvoudige tot complexe(re), grote reparaties. E-bikes zijn ook welkom. 

Naast de pure ambacht van het repareren en onderhouden van fietsen ben ik altijd geïnteresseerd in oude fietsen. Fietsen die schijnbaar klaar zijn voor de sloop. Maar vaak is het frame van zo’n oude stalen ros nog goed te gebruiken om te verbouwen tot een prachtige retro stadsfiets. Ik hou me aanbevolen voor opdrachten om een mooie fiets te bouwen. Kijk regelmatig op de website, voor fietsen die klaar staan voor een nieuwe eigenaar.  De meeste fietsen worden getoond in de showroom aan de Staalweg 16a.

Extra service

Ik kan je fiets komen halen en breng hem, uiteraard gerepareerd, weer thuis.
Natuurlijk ben je welkom in mijn werkplaats waar ik vaak te vinden ben. Vanaf mei 2021 heb ik ook een werkplaats mét showroom op STAALWEG 16A. Ik verdeel mijn tijd tussen de beide vestigingen, dus om zeker te zijn dat ik op de juiste locatie ben, bel op app even, dan zorg ik dat ik er ben. 06-23075712.
Categorie: klassieke racefietsen

Van race tot toerfiets

Meerdere klassieke fietsen beschikbaar

Lees meer...

Contact

Oostersingel 18
4101 GG Culemborg
ingang achterzijde, ter hoogte van Anjelierstraat 15

Staalweg 16a, 4104 AT Culemborg                                                                                                                                                                                                                                                       

Telefoon: 06-230 75 712
E-mail: info@johnsfietsenmakerij.nl

Info

KvK-nr: 72906642
Btw nr: NL001963875B53
Rek.nr: NL96 BUNQ 2032179377